Tuotteet hakusanalla sangaton gyöngyharmat porattu (12)

Korkean kosteuden lihankorvikkeet (HMMA)

Korkean kosteuden lihankorvikkeet (HMMA)

Korkean kosteuden lihanalogit (HMMA) edustavat läpimurtoa kasvipohjaisissa lihavaihtoehdoissa, tarjoten rakenteen ja maun, joka on huomattavasti samanlainen kuin perinteisissä lihatuotteissa. HMMA valmistetaan GMO-vapaista raaka-aineista ja se on soijaton, ja se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäville ja ravitseville lihattomille vaihtoehdoille. Innovatiivinen tuotantoprosessi, joka hyödyntää modulaarista ekstruuderia, varmistaa, että nämä analogit ovat rikkaita proteiinista ja kuidusta, tarjoten ravitsevan ja tyydyttävän ateriakokemuksen. HMMA-tuotteita on saatavilla eri muodoissa ja kokoisina, mikä tekee niistä sopivia laajaan valikoimaan kulinaarisia sovelluksia, kuten hampurilaisista ja makkaroista valmiisiin aterioihin ja käteviin elintarvikkeisiin. Tämä joustavuus tekee HMMA:sta houkuttelevan vaihtoehdon elintarviketeollisuudelle ja tukkukauppiaille, jotka etsivät mahdollisuuksia laajentaa vegaanisia ja kasvissyöjätuotevalikoimiaan. Keskittymällä ekologisiin käytäntöihin ja tukemalla paikallista maataloutta, HMMA vastaa kuluttajien mieltymyksiin ympäristöystävällisten ja terveystietoisien ruokavalintojen suhteen.
Raakannahka Ankka

Raakannahka Ankka

Koostumus: Ankka 32%, naudan nahka 60%, tärkkelys 4%, glyseriini 1,8%, suola 0,1%, sorbitoli 2%, kaliumsorbaatti 0,1 Analyyttiset komponentit: Raakaproteiini: 61%, rasvapitoisuus: 4%, raakapitoiset kuidut: 3%, raakapitoiset tuhkat: 4%, kosteus 18%
Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto

Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto

Iberian sika yli 10 kuukautta. Magro-pala sijaitsee sian kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se on viipaloitu suikaleiksi. Iberian sian Manto Lagarto on hieno leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhoista iberialaisista sioista, jotka tunnetaan vertaansa vailla olevasta maustaan ja laadustaan. Tämä vähärasvainen pala sijaitsee kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se esitetään ohutviipaleina, jotka tarjoavat murean ja mehukkaan rakenteen, täydellinen grillaukseen tai paistamiseen. Sen viipalointi suikaleiksi tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisille gourmet-ruoille, säilyttäen iberialaisen sian aito ja syvä maku. Täydellinen niille, jotka arvostavat laadukasta lihaa gourmet-kosketuksella.
Jättiläiskalmarin suikaleet – friteerauskoko

Jättiläiskalmarin suikaleet – friteerauskoko

IQF • Blanssaus
Olut Sipulipannukakut

Olut Sipulipannukakut

Nämä olutsipulit ovat täysin trendikkäitä. Ne vastaavat halua luoda maukas ja herkullinen aperitiivi, jonka ympärille voit jakaa jännittävän ja yhteisöllisen hetken. Lisäksi ne sopivat täydellisesti naposteltavien ruokien, kuten hampurilaisten, tacoiden tai hodareiden, kanssa. Taikinassa oleva olut antaa erityisen ja ainutlaatuisen maun. Pakkaus: 9 x 600 kg = 5,4 kg
5D-M Curl 0.07 Venäläiset Käsintehdyt Ripsitefanit

5D-M Curl 0.07 Venäläiset Käsintehdyt Ripsitefanit

Konex® PBT Ripsikuitu Korkealaatuinen musta Symmetrinen Huippuhinta 100% käsintehty Minimaaliset jalat Irtonaiset niput Pörröinen efekti Matta musta Säästäväinen Suuri säästö AIKA ja KUSTANNUKSET! Nämä niput valmistetaan täysin käsin kokeneiden stylistien toimesta, ja ne mahdollistavat volyymituloksen kuin itse niputettuna. Käytämme nipun sitomiseen erityistä ohutta liimaa, joten jokaisessa volyyminipussa on minimaalinen liimapiste. Perusta on taatusti ohut ja ne ovat erittäin helppoja käsitellä. Jokainen nippu on luotu käsin (eri nauhateknikoilla) eikä niitä ole valmistettu koneellisesti! Express-aikataulussa luodaan volyymi/megavolyymi tyyli. ALKUPERÄISET VENÄJÄN KÄSITYÖNIPUT valituista materiaaleista. Markkinoilla on jo erilaisia putkimateriaaleja tällaisten nipujen valmistamiseen. Me lupaamme SUPER SOFT BLACK EFFEKTIN & STABIILIN KÄÄNNÖKSEN! Sisältö: 500 nippua / 1000 nippua Pituus: 8mm
HUIPPULAATU - NAUDAN LYHYT

HUIPPULAATU - NAUDAN LYHYT

HUIPPULAATU HALAL PAKASTETUT NAUDAN LYHYET RIBBIT | TUOREET NAUDAN RIBBIT SORMILIHA
Puhdistetut mustekalaruukut - Pääjalkaisten valikoima

Puhdistetut mustekalaruukut - Pääjalkaisten valikoima

1 paketti mustekalan putkia, valkosipulia, sipulia, täytettä (lihaa tai kalaa valinnan mukaan), suolaa, pippuria, persiljaa, tomaattikastiketta, oliiviöljyä, "aiolia" ja valkoviiniä. Suosittelemme sulattamaan mustekalan putket vedessä juuri ennen valmistusta. Täytä putket valitsemallasi täytteellä ja sulje putken pää hammastikulla. Kuullota valkosipuli, sipuli ja persilja. Lisää tomaattikastike ja valkoviini. Lisää täytetyt putket ja anna hautua 25-35 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoilun hetkellä sekoita aioli kastikkeeseen. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
Satiini sukkanauhakorsetti

Satiini sukkanauhakorsetti

Satiinikorsetti, jossa on sukkanauhat. Sivukoukku suljenta. Korsetin säätö nauhoilla takana. Pitsejä ja nauhoja viimeistelyinä. String mukana. Saatavilla olevat koot: S - M - L - XL
Iberialaiset Ribsit - Iberialainen Ribstrip

Iberialaiset Ribsit - Iberialainen Ribstrip

Tämä leikkaus on erittäin houkutteleva grillijuhliin, ja se koostuu Iberian sian kyljistä, jotka on leikattu keskeltä. Ne voidaan pakata alipaineeseen, flow packiin ja ski packiin, mutta jälkimmäinen on pienempi. Vienti voi olla tuoretta tai pakastettua.
Syntetinen Timantti Yksikristalli

Syntetinen Timantti Yksikristalli

Tuotteen ominaisuudet: Synteettinen timanttiyksikristalli on heksaedrinen kristalli, jossa on 9 laatua: 10, 15, 20, 30, 40, 50, 60, 80 ja 90. Partikkelikoko vaihtelee 30/35 meshistä 600/800 mesh:iin. Eri laatut voivat tarjota erilaisia partikkelikokovälejä (hinta säädetään raaka-aineiden hinnan ja markkinakysynnän mukaan). Käyttöalueet: Raskaiden maaperien poraamiseen tarkoitetut timanttivälineet; leikkaustyökalut marmorille, graniitille, keinotekoiselle valukivelle ja betonirakennusmateriaaleille; sekä raaka-aineet mikron-timanttipölyn valmistamiseen. Tilausprosessi 1. Asiakas toimittaa tekniset vaatimukset; 2. Me toimitamme näytteitä ja asiakas suorittaa testit; 3. Molemmat osapuolet määrittävät virallisesti tuotteen parametrit, toimitusmäärän, hinnan jne.; 4. Allekirjoitetaan toimitussopimus; 5. Me tuotamme ja toimitamme tuotteet asiakkaan vaatimusten mukaan.
Fosforihappo ja Fosfaatit

Fosforihappo ja Fosfaatit

Fosforihappo E338 – Tyyppi 75 % Fosforihappo E338 – Tyyppi 85 % Fosfaatit – Elintarvikelaatu: Dinatriumfosfaatti Dihydraatti (DSP) Nopeasti liukeneva Tripolyfosfaatti (perustuu natriumtripolyfosfaattiin) Kaliumtripolyfosfaatti Monokalsiumfosfaatti (MCP) Mononatriumfosfaatti (MSP) Natriumpyrofosfaatti (SAPP 28) Natriumheksametafosfaatti Natriumtripolyfosfaatti Standardi (STPP Standard Plus) Tetranatriumpyrofosfaatti (TSPP) Tetrakaliumpyrofosfaatti (TKPP) Trikalsiumfosfaatti (TCP) Trinatriumfosfaatti (TSP) Seokset maitoteollisuudelle ja lihateollisuudelle Tekniset fosfaattilaadut: Natriumheksametafosfaatti Natriumtripolyfosfaatti Tetranatriumpyrofosfaatti Trinatriumfosfaatti